"2018'İN HUZUR MUTLULUK GETİRMESİ DİLEĞİYLE"

Tarih: 2017-12-30  /  Okunma: 196/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

BAŞKAN AYAZ: “2018 YILI İLE YENİLİKLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, 2017 yılında belediyecilik hizmetlerinde güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek,  2018 yılında da çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden Ayaz, 2018 yılına girilecek olması nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

2017 yılını geride bırakarak yeni bir yıla 2018'e adım atıyoruz diyen başkan Ayaz, Yeni yılın yeni umutlar ve taze bir başlangıç demek olduğunu söyledi. Ayaz, Ülkemizin her bir ferdi için sağlık, esenlik, huzur ve başarı dolu bir yeni yıl temennisinde de bulundu.

Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkan Ayaz mesajında şunları söyledi:

“2017 yılında yaşanabilir bir Yazıkonak için gece gündüz demeden çalıştık. Ve çalışmaya da devam ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız projelerle Yazıkonak’ın geleceğine yatırım yapıyoruz.

2017 yılında Müslümanlara yönelik sindirme-sömürme politikaları yürütenler hiç beklemedikleri bir direniş ile karşı karşıya kaldılar. Dünya lideri olarak kendini kanıtlayan gururumuz ve örnek profil aldığımız, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu sömürülere ‘’Dur’’ deyip, insanlık suçu işleyenlerin karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sadece Ülkemiz üzerinde oynan oyunlara değil, insanlık suçunun işlendiği her noktada kayıtsız kalmayıp, gereğinin yapılması için başta Reis-i Cumhurumuz olmak kaydı ile tüm dünyaya birlik, beraberlik, kardeşlik dersi verildi. Bunun yanı sıra Ülkemizde, devasa yatırımlar ve yenilikler yaşandı. Bizlerde bu çağın neferleri olarak üzerimize düşen yenilikleri Beldemizde yaşatmaya çalıştık ve yaşatmaya devam edeceğiz.

2017 yılını, birçok zorluk ve sıkıntılara katlanarak geride bıraktık ve büyük ümitlerle Pazartesi günü 2018 yılına girmiş olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının, hiç kimsenin kimseyi ezmediği, sömürmediği, hor görmediği, barış ve kardeşliğin hâkim olduğu, bir dünya dileğiyle halkımıza ve tüm insanlık âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yeni yılın tüm insanlığa, Ülkemize, Elazığlılara ve Yazıkonaklılara huzur getirmesini, başarının sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”