''3.GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI''

Tarih: 2018-07-04  /  Okunma: 23/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Aydın Ayaz ile Belde Başkanımız Mehmet Ateş'in ev sahipliği yaptığı ve Belediye Başkanlığımızın düzenlediği 3. geleneksel iftar yemeği yoğun bir katılım ile Paşakonağı'nda gerçekleştirildi.

Yazıkonak 3. geleneksel iftar yemeğine Saygı Değer MSB Yardımcımız Şuay Alpay, Değerli İl Başkanımız Ramazan Gürgöze, AK Parti Milletvekili Adaylarımız Sayın Zülfü Demirbağ ve Sermin Balık Hanımefendi, İHA Komutanımız Kubilay Özdemir, Kadın Kolları İl Başkanımız Gülersem Çopur, Merkez İlçe Başkanımız Ömer Faruk Çelik, EBMC Başkanı Nafiz Koca, kıymetli Basın mensupları ve binlerce kişi katılım sağladılar. Yağmurun azizliği ile karşılaşılsa da katım sağlayanların sağduyulu yaklaşımları neticesinde Ramazan-ı Şerifin son günlerinde bir anı olarak kayda geçti.