"HİZMETLERİMİZ 2018'DE ARTARAK DEVAM EDECEK"

Tarih: 2018-05-07  /  Okunma: 23/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Aydın Ayaz'ın Başkanlığında, Belediye Personelimiz ile Belediye Toplantı Merkezinde istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda 2018 yılı hizmet faaliyetleri ele alınarak, beldemizin sokak ve caddelerinde yol onarım ve bakım çalışmaları, kilitli parke, kaldırım, tretuar çalışmaları ile projelerin hayata geçirilmesi konuları hakkında istişareler yapıldı.

Başkanımız Aydın Ayaz şunları kaydetti: "Amacımız hizmet, beldemizin kalkınması ve gelişmesi için mücadele edeceğiz. Hizmette sınır yok, yoğun bir tempo ile hizmetler artarak devam edecektir. Hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Halkımızın, ailelerimizin refahı için mücadele ediyoruz. Bu sebeple yorgunluk yılgınlık olmaz. Birlik beraberliğimizden ödün vermeden bir aile çatısı altında geleceğimize yön vereceğiz. Ameller niyetlere göredir. Adalet ve disiplinden ödün vermeden salih niyetlerimiz ile salih ameller icara ederek, hem dünyada huzura hemde hayr duaları alıp ahiretimizi kazanacağız inşallah. Durmak yok, Hizmete Devam."