"KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN ORTA OKULUNDAN ÇİFTE ZAFER"

Tarih: 2018-05-07  /  Okunma: 19/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belde Okullarımızdan Yazıkonak Kanuni Sultan Süleyman Orta Okulu Hem minikler hemde yıldızlar halk oyunları kategorisinde İlimizde Birincilik kupasını alarak, Bölge halk oyunları şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Belediye Başkanımız Aydın Ayaz'ı ziyaret eden, Okul Müdürümüz Fuat Erkuş, Halk Oyunları Öğretmenlerimiz, Yazıkonak Kanuni Sultan Süleyman Orta Okulu Minikler ve Yıldızlar Halk Oyunları Ekibi, "Bölge şampiyonluğu için Beldemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." Dediler.

Başkanımız Aydın Ayaz, öğrencilerimizin ve okulumuzun eksikleri hakkında bilgi edinerek, giderilmesi için gerekli çalışmaların biran önce yapılacağını ayrıca okullarımızın çevre düzenlemelerinin yapılacağını ve öğrencilerimize giyim yardımı yapılacağı müjdesini verdi.

Çocuklarımızın mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu kaydeden, Başkanımız Aydın Ayaz, "aynı zamanda öğrencilerimizin aile bütçelerine katkı sağlanmış olacak." Dedi.