''KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI BELDE GENELİNDE ARALIKSIZ DEVAM ETMEKTEDİR''.

Tarih: 2018-07-04  /  Okunma: 79/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Aydın Ayaz Belediye Ekiplerimizin yürütmekte olduğu yol, kaldırım, tretuar ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Ekiplerimizin Cumhuriyet Mahallesi Kiraz Sokak'ta yürüttüğü kilitli parke çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini, Cumhuriyet Caddesi ve Karanfil Sokak'ta yürütülen kilitli parke ve tretuar çalışmalarının ise nizami olarak devam ettiğini dile getiren Başkanımız tüm Belde Halkının Ramazan-ı Şeriflerini kutlayıp çalışmaların Ramazan boyuncada devam edeceğini bildirdi.

Belediye Ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallesi Kiraz Sokak ve bağlantı yollarındaki kilitli parke, tretuar çalışmalarını tamamladılar.

Ekiplerimizin yürütmekte olduğu yol, kaldırım, tretuar ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Aydın Ayaz, "Ekiplerimizin Cumhuriyet Mahallesi Karanfil Sokak'ta yürüttüğü kilitli parke çalışmaları tamamlanma aşamasında, ayrıca Yenibağlar Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde yol genişletme ve dolgu çalışması ile Cumhuriyet Mahallesi Yayla Sokak'ta başlatılan kilitli parke ve tretuar çalışmaları da nizami olarak devam etmektedir." Dedi.